BotoklovesRyssa FotoPage
---===---
By: Botok Ryssa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 23-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Vacation ke Kuantan, Pahang.

Bersiap2 nak bertolak ... macam biasa Nuha & Iman mesti restless
Iman dah bosan dok dalam kete . . .
Adik lagi bosan . . . tengok la muncung dia tu
View all 23 photos...
19-20 April baru2 ni kami sekeluarga pergi bercuti-cuti Malaysia ke Kuantan, Pahang. Sebenarnya ryssa ada kes kat Kuantan so yang lain tumpang sekali lah. Lama juga tak masuk Kuantan ni, biasa balik ke KT pun tak masuk Kuantan lalu ikut tepi jeh.

Antara tempat2 yang berjaya dilawati :
- Teluk Cempedak.
- Medan Tok Sera (MRSM) - lama sungguh tak pergi tengok. Apa pun still macam dulu-dulu gak cuma bangunan baru kat sebelah blok G tu dah siap dan ada lagi bangunan baru yang nak naik. Wish i can go and wander inside mesti terbangkit nostalgia!
- Berjaya Megamall - itu pun pasal hotel kat sebelah jer . . .
- Pusing2 bandar Kuantan - takde banyak perubahan . . . a little bit here and there


Friday, 22-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Lagi account botoklovesryssa?

Yupe, botok gets creative once again.
Bukan apa, pasal blogger aka blogspot susah la nak upload gambar, and speed-wise from malaysia terrible and i'm using 1MB Streamyx connection . . .

Kita try tengok what fotopages can offer.
Well, here we go . . .


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net